0
Forside >>  Dame >>  Outdoor >>  Haglöfs Paloma / Habanero Roc Lite Vandresko Hvid Dame

Kategorier

Haglöfs Paloma / Habanero Roc Lite Vandresko Hvid Dame

Haglöfs Paloma / Habanero Roc Lite Vandresko Hvid Dame [13483278-Dame]Haglöfs Paloma / Habanero Roc Lite Vandresko Hvid Dame
Move your mouse over image or click to enlarge
DKK1,070.10  DKK524.35Spar: 51% off
 • Model: 13483278-Dame
 • 5000 Antal på lager
 • Haglöfs Paloma / Habanero Roc Lite Vandresko Hvid Dame
 • Haglöfs granite Rocker Leather GT Women Grå Dame
 • Haglöfs true black Lim Proof Q Jacket Sort Dame fremragende værdi hot samlinger
 • Haglöfs True Black Mid II Flex Pant Women Sort Dame
 • Haglöfs True Black Incus GoreTex Women Sort Dame billige Danmark priser med rabat

Vælg venligst:Antal

Haglöfs Paloma / Habanero Roc Lite Vandresko Hvid Dame_checkout
Haglöfs Paloma / Habanero Roc Lite Vandresko Hvid Dame Outdoor
Haglöfs Vandresko i let og åndbar udgave med et tyndere lag læder som ydermateriale, en lækker pasform og god absorbering i sålen.

Vandresko der blot vejer 300 gram pr. sko er rigtig let - og så er det endda en lædersko af dem du vil nyde at have på til hverdag og på vandringer.

Skoen er bygget op nedefra med en solid gummisål der kan få dig til at stå fast i terrænet og med slidmønster begge veje, så du kan stå fast både når du går almindeligt fremad, når du går op og ned og når du skal stoppe op igen.

Ovenover slidsålen er der en dobbelt EVA sål der giver den rigtigt gode absorbering der er så nødvendigt for at vi kan holde til at gå længere distancer i et par sko og kunne bruge dem hverdag.

I fodsengen ligger der en Otholite sål, der giver mindre lugtafgivning end en traditionel sål og som medvirker til at skoen er rigtig behagelig at bruge.

En lædersko vejer normalt noget mere, men denne vejer blot 300 gram og giver dig alligvel rigtig god komfort i dagligdagen.
Når noget nyt kommer på markedet - der er så innovativt og lækkert som Roc Lite vandreskoen er - så er det altså lækkert at prisen kan holdes på det niveau den kan her.

Lækker vandresko fra Haglöfs.
Haglöfs,Outdoor

You may also like...

  Social Media

  Haglöfs Paloma / Habanero Roc Lite Vandresko Hvid Dame [13483278-Dame] - DKK524.35 : Haglöfs Bukser Udsalg Online Danmark, Gratis Forsendelse_checkout
Copyright © 2018 www.jiviseditore.com. Powered by jiviseditore.com